Ontdek het programma

ALLE LUNCHPAUZECONCERTEN
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Prins Claus Conservatorium Bigband:

Dirigent: Kurt Weiss

Zang:

Dara Doneva

Saxofoon: 

Ralitsa Toneva, Zhecheng Yuan (alt)

Jan Koźelj, Xinyu Cheng (tenor)

Bram Kruis (bariton)

Trompet: 

Peter van Soest, Johan Boekema, Odei Al-Magut, Jaap de Vries

Trombone:

Bert Pfeiffer, Nedelcho Ninov, Roman Bochkov, Jelle Koertshuis

Ritme sectie: 

Yoo Yeonju - piano

Dimitrios Bakopoulos - gitaar

Lee Song Yi - bas

Gabi Matei - drums

Locatie
Grote Zaal
Programma

Cole Porter
John Clayton
Sammy Nestico.

Lunchpauzeconcert Jazz

Gratis | Prins Claus Conservatorium Bigband

incl. servicekosten & garderobe

De Gratis Lunchpauzeconcerten als springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent; op vrijdagmiddag gebeurt het in ons pand, en daar ben je voor de vertrouwde prijs van noppes bij. De lunchpauzeconcerten zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook.

De Prins Claus Conservatorium Big Band

De Prins Claus Conservatorium Big Band bestaat uit studenten van de opleidingen bachelor en master Jazz. Het internationale karakter van het conservatorium vind je terug in de samenstelling van de band: studenten uit alle werelddelen spelen gedurende hun studie een periode in dit swingende ensemble. De Big Band repeteert wekelijks onder leiding van docent en trompettist Kurt Weiss. Weiss speelde onder andere met de orkesten van Ray Charles, Artie Shaw, Glenn Miller en Jimmy Dorsey.

De Big Band treedt regelmatig op, niet alleen tijdens projecten van het conservatorium, maar ook op reguliere concertpodia en tijdens festivals.

Vandaag staat op het programma de swingende muziek van onder andere Cole Porter, John Clayton, Sammy Nestico.

Het Prins Claus Conservatorium, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, is zeer verbonden met de noordelijke samenleving en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. Hun missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in de samenleving. Onder het motto ‘Share your talent. Move the world.’ daagt het conservatorium haar studenten uit om hun talent en passie voor muziek te delen met de wereld om hen heen.

Entreebewijs
Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchpauzeconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.