Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 8 februari 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Den Haag

geweest
zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Azalaïs String Quartet
Raquel Marin Garces & Alexandra Lopez Arca
viool
Elena Santana de la Rosa altviool
Carla Pena Romero cello

 

Armonia String Quartet
Yuting Lu & Ana Garcia Saguar
viool
Maria Angeles Chaparro Fuentes altviool
Candela Mier-Teran de la Flor cello

 

programma

Rachmaninov Strijkkwartet nr. 1 (delen)
Romance
Scherzo
Anton Arensky Strijkkwartet nr. 2 (delen)
Moderato
Thema en variaties
Sjostakovitsj Strijkoctet op. 11 (delen)
Prelude
Scherzo

locatie
vrijdag 8 februari 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Den Haag

geweest

Beide strijkkwartetten werden voor dit concert gecoacht door Janet Krause. Janet Krause is geboren in Canada en heeft viool gestudeerd bij Lorand Fenyves in Toronto en bij Davina van Wely in Amsterdam. Zij was jarenlang lid van de Salzburger Solisten, was primarius van het Dufy Kwartet en concertmeester van het Arion Strijkers Ensemble. Momenteel is zij aanvoerder in het Residentie Orkest en van Les Solistes Européens. Haar onlangs geschreven Master’s scriptie “The Art of Auditioning” wordt binnenkort gepubliceerd. Janet geeft les op de conservatoria van Den Haag en Amsterdam.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook

zo 12 jan 2020

Het Gelders Orkest

Gershwin en Bernstein

ma 4 nov 2019

Schumann Quartett

Mozart, Berg en Grieg

do 10 okt 2019

The Chronometer's Orchestra & Matangi Quartet

Club Fluxus - Moderne klassieke muziek met experimentele jazz