menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 7 december 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

Codarts Wereldmuziek/Latin

0,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Charanga Ensemble

programma

Werken van o.a. Orquesta Aragón en Thomas Böttcher

aanvang
12:30
zaal open
11:45
locatie

De studenten van de afdeling Wereldmuziek/Latin op het Codarts Rotterdam hebben een eigen ensemble: het Charanga Ensemble. 'Charanga' verwijst naar traditionele Cubaanse dansmuziek en deze stijl kun je tijdens dit concert dan ook verwachten. Doordat de bekende klassieke instrumenten als violen, cello, fluit, contrabas en piano, worden aangevuld door Latijnse percussie en zang, beloofd het een bijzonder concert te worden.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Wellicht vind je ook interessant

vr 1 feb 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

za 23 feb 2019

Tim Kliphuis Sextet

Brandenburg Bazaar

vr 7 jun 2019

Schumann - Szenen aus Goethes Faust

Radio Filharmonisch Orkest, Groot Omroepkoor & Nationaal Kinderkoor

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord