Menu Sluit Agenda Zoeken Kassa
vrijdag 7 september 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

Gaudeamus Muziekweek

geweest

aanvang
12:30
zaal open
11:45
uitvoerenden

Tera de Marez Oyensprijs 2018

locatie
vrijdag 7 september 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

Gaudeamus Muziekweek

geweest

Er zijn bij dit concert enkel zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze.

Dit lunchpauzeconcert staat geheel in het teken van de Tera de Marez Oyensprijs 2018. Tera de Marez Oyens was één van de belangrijkste Nederlandse vrouwelijke componisten van de vorige eeuw. Vanuit haar gedachtegoed wordt tweejaarlijks een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan jonge beloftevolle componisten woonachtig in Nederland. Dit jaar is de prijs opengesteld voor twee jaargangen (2016/17 en 2017/18) afgestudeerde compositiestudenten van Nederlandse conservatoria. De werken van de genomineerde componisten worden in dit concert ten gehore gebracht. De prijs bestaat uit een bedrag van €2000 voor een nieuwe korte compositie die tijdens Gaudeamus Muziekweek 2019 zal worden uitgevoerd. Na een kort juryberaad wordt de prijs aansluitend op dit concert uitgereikt.

Lees hier de toelichting bij dit bijzondere lunchpauzeconcert.

__________________________

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Ook interessant

vr 19 apr 2019

Wibi Soerjadi

Fabelachtig pianoconcert

za 6 apr 2019

Transition Festival 2019

za 18 mei 2019

Out of the Blue

Bruckner - Symfonie nr. 4

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord