Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 7 juni 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Den Haag School voor Jong Talent

geweest
zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Iris van Nuland, Viool
Laura Soeters, Viool
Salomé Bonnema, Viool
Machteld Koopmans, Altviool
Nikola Meeuwsen, Piano

programma

Bach
Solo Partita No.1 in B Minor

Kodály 
Serenade op.12

Brahms
Violin Sonata No.3 in D Minor, Op. 108

Barber
Violin concerto Op.14

Robert Schumann 
Carnaval op.9-25

locatie
vrijdag 7 juni 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Den Haag School voor Jong Talent

geweest

Kom langs op vrijdagmiddag en laat je verrassen door aanstormend talent! Tijdens de lunchpauzeconcerten betreden studenten van conservatoria uit heel Nederland het grote podium. Klassieke muziek in allerlei vormen, en af en toe een uitstapje naar jazz of pop: elk lunchpauzeconcert is anders. De concerten zijn gratis toegankelijk.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. U dient hiervoor wel de helderheid van uw scherm op maximaal te zetten. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook

za 28 sep 2019

De Nacht van de Poëzie

Het grootste poëziefeest van het jaar

do 6 feb 2020

Amstel & Keuris Quartet

Club Fluxus

vr 28 feb 2020

Karina Canellakis en Simone Lamsma

Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. nieuwe chef-dirigent