vrijdag 6 november 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Klassiek

Prins Claus Conservatorium Groningen - Slagwerkklas

€ 0,-

incl. servicekosten

Verkoop start 4 nov. 10:00
10:30
zaal open
11:30
aanvang
12:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Dances – Stories – Rituals
o.l.v. Tatiana Koleva en Joeke Hoekstra

Theo Loevendie (1930) – Doppleriana (1972)
tutti

Antonín Dvorák (1841-1904)
Slavonic Dances 7&8, Op.46 (1878-1886) Arr. Julia Ramos (2019)
Julia Ramos, Leon Giethoorn, Gonzalo Otero, Nóra Takács

Hanna Kulently (1961) – Arcus (1988)
Zweitze van der Heide, Kalina Vladovska, Leon Giethoorn

Alexej Gerrasimez (1987) – Piazonore (2014)
Erik Kranjc
vibes
Bea Galán piano

John Cage (1912–1992) – Living Room Music, “Story” (1940)
tutti

John Psathas (1966) – Kyoto (2011)
Erik Kranjc, Agata Kruszewska, Kalina Vladovska, Gonzalo Otero Fernández, Samuel Sánchez

Slagwerk:
Julia Ramos, Erik Kranjc, Kalina Vladovska, Leon Giethoorn, Zweitze van der Heide, Gonzalo Otero, Samuel Sánchez, Nóra Takács, Agata Kruszewska

Bea Galán piano

locatie
vrijdag 6 november 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Klassiek

Prins Claus Conservatorium Groningen - Slagwerkklas

€ 0,-

incl. servicekosten

Verkoop start 4 nov. 10:00

De lunchpauzeconcerten gaan door, ondanks de nieuwe coronamaatregelen. We mogen nu alleen nog maar 30 personen per zaal ontvangen. Wij zijn nog steeds veilig te bezoeken en heten je vrijdag weer van harte welkom!

Dit concert is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons.

Voor de lunchpauzeconcerten gelden enkele aanpassingen:

  • Je kunt je tickets alleen online reserveren. Dit kan op de woensdag voor het concert, vanaf 10.00 uurHet is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa. Let op: in verband met de 1,5 meter afstand zijn er minder stoelen beschikbaar en daardoor ook minder tickets. Wees er op tijd bij!
  • De lunchpauzeconcerten klassiek beginnen een uur eerder, om 11.30 uur en zijn om 12.30 uur afgelopen.
  • Je kunt alleen bij ons langskomen als je geen coronagerelateerde klachten hebt en met een vooraf aangeschaft geldig ticket.
  • Doe de gezondheidscheck.

Gezondheidscheck
Bij je bezoek aan TivoliVredenburg wordt gevraagd om de gezondheidscheck te doen. Je kunt deze hier online invullen. Bij binnenkomst kun je dan een groen scherm op je telefoon laten zien dat je geen coronagerelateerde klachten hebt.

Bereid je bezoek goed voor en lees hier  wat je kunt verwachten. Bekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld. Het event is hier te vinden. Je blijft op de hoogte door op geïnteresseerd te klikken of het event te liken.

Over de lunchpauzeconcerten
Vrijwel elke vrijdag is er een lunchpauzeconcert klassiek én/of Jazz in de Grote Zaal of Hertz: het gratis lunchpauzeconcert door aanstormend talent van conservatoria uit heel Nederland. Klassieke muziek in allerlei vormen. Op de verzamelpagina van de lunchpauzeconcerten vind je een overzicht van alle lunchpauzeconcerten. Lunchpauzeconcerten Jazz beginnen om 12.30 uur.