Aanvang
Uitvoerenden

Libero Strijkorkest
MAAT Saxophone Quartet
Duo Ter Schegget & Steenhuis
Pelargos Kwartet

Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Gratis Lunchpauzeconcert

Rabo Next Stage

Geweest

Rabo Next Stage Musici presenteert een extra lang Lunchpauzeconert . Deze jonge muzikanten krijgen een half jaar lang professionele begeleiding van landelijke en internationale bekende en succesvolle muziekprofessionals. Bij dit lunchpauzeconcert zullen onder andere Maat Saxophone Quartet, Duo Ter Schegget, Libero strijkorkest en het Pelargos Kwartet spelen. Lees hier meer over dit coachingstraject.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.