menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 2 november 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

Dana Zemtsov & Anna Fedorova

0,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Dana Zemtsov altviool
Anna Fedorova piano

programma

Rebecca Clarke Sonata

aanvang
12:30
zaal open
11:45

Dana Zemtsov en Anna Fedorova zijn twee zeer voorname talenten die beiden al sinds jonge leeftijd spelen en optreden. Ook hebben ze allebei al verschillende prijzen gewonnen en samengewerkt met gerenommeerde musici. Zo speelde Zemtsov samen met onder anderen Janine Jansen en Martin Fröst en werd ze in 2010 verkozen tot 'Jonge Musicus van het Jaar'. Fedorova werkte onder andere samen met Jaap van Zweden en won onlangs nog de 'Verbier Festival Academy Award'. Zemtsov en Fedorova werken samen aan een album, waarvoor ze in de nabije toekomst het stuk 'Rebecca Clarke Sonata' zullen opnemen; deze brengen ze tijdens dit concert ten gehore.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Wellicht vind je ook interessant

zo 31 mrt 2019

Toonkunstkoor Utrecht

Schuberts Vijfde Mis & Puccini’s Messa di Gloria

ma 14 jan 2019

Amsterdam Sinfonietta & Blaudzun

Breder dan klassiek

do 20 dec 2018

Holland Baroque

Les cloches de Noël

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord