menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 2 maart 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

Het ArtEz/HKU Saxophone Orchestra

uitvoerenden

Johan van der Linden dirigent
ArtEz/HKU Saxophone Orchestra

aanvang
12:30
zaal open
11:45
hertzartez/hku saxophone orchestralunchpauzeconcert

Kom langs op vrijdag 2 maart bij het lunchpauzeconcert van het ArtEz/HKU Saxophone Orchestra. Het ArtEz/HKU saxophone Orchestra bestaat uit muziekvakstudenten klassiek saxofoon aan het ArtEZ conservatorium in Enschede en het conservatorium in Utrecht (HKU).
Onder leiding van hun hoofdvakdocent Johan van der Linden verzorgen de studenten ieder jaar een kamermuziekprogramma met uiteenlopend repertoire. Verrassende arrangementen maar ook modern repertoire, speciaal geschreven voor dit inmiddels bekende ensemble. Kleurrijk, gedurfd, avontuurlijk, ingetogen, virtuoos en soms een tikkeltje uitdagend.


Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Wellicht vind je ook interessant

za 1 dec 2018

Wolfert Brederode & Matangi Kwartet

Ruins & Remains

do 3 jan 2019

Wien Bleibt Wien

Wien bleibt Wien – Neujahr in Wien - Nieuwjaarsspecial

wo 7 nov 2018

Truls Mørk & Behzod Abduraimov

Beethoven, Prokofjev & Rachmaninov

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord