Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 1 maart 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium van Amsterdam

geweest
zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

CvA-Brass
Pierre Volders

programma

Prokofjev Romeo & Julia-suite
Bernstein Symfonische dansen van West Side Story

locatie
vrijdag 1 maart 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium van Amsterdam

geweest

CvA-Brass is het groot koperensemble van het Conservatorium van Amsterdam en bestaat geheel uit CvA-studenten die ambitieus zijn en structureel op hoog niveau willen musiceren. Tijdens dit lunchpauzeconcert zullen de studenten twee bekende composities ten gehore brengen: de Romeo & Julia-suite van Prokofjev en de symfonische dansen van de musical-klassieker West Side Story van Leonard Bernstein. Dit alles onder leiding van Pierre Volders, eerste trombonist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook

di 31 mrt 2020

Roomful of Teeth

Achtstemmig vocaal ensemble

vr 21 feb 2020

Nederlands Kamerkoor in de Pieterskerk

o.l.v. Paul Nevel

za 28 sep 2019

KinderNacht van de Poëzie

Poëziefeest voor kinderen van 6 - 12 jaar