menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 30 juni 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

An Evening With Gov’t Mule

Southern rock en blues pur sang

39,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support
geen support
aanvang
20:00
zaal open
19:00
locatie

Er zijn bij dit concert zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar.

De Amerikaanse band Gov’t Mule (spreek uit: Government Mule) maakt southern rock met de spirit van de jaren zeventig. Niet zo vreemd, want frontman Warren Haynes speelde jarenlang in de legendarische Allman Brothers Band. Gov’t Mule kijkt niet op een minuutje meer of minder, op plaat niet en live al helemaal niet. Lang uitgesponnen jams zijn zelfs het handelsmerk van de band, net als hun muzikale veelzijdigheid, want ook blues, soul en funk behoren tot hun stijlenpalet. In 2017 verscheen Mule’s meest recente plaat Revolution Come... Revolution Go, de elfde in hun vierentwintigjarige carrière!

Bekijk hier ons volledige roots programma.

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

 

Wellicht vind je ook interessant

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"

Uitverkocht
wo 27 feb 2019

The Midnight

Retro synthwave duo

vr 1 feb 2019

Welcome to Night Vale

Welcome to Night Vale 2019 World Tour “A Spy in the Desert”

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord