Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 11 mei 2019

GOSTO

The Daily Indie presents: soulvolle triphop

geweest

CHECK ONS INDIEPROGRAMMA

zaal open
20:00
aanvang
20:30
verwachte eindtijd
22:45

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
zaterdag 11 mei 2019

GOSTO

The Daily Indie presents: soulvolle triphop

geweest

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 12 januari. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, er is een e-mail met meer informatie verstuurd naar de ticketkopers. Er zijn bij dit concert alleen staanplaatsen.

Achter de artiestennaam GOSTO gaat de Nederlandse zanger en multi-instrumentalist Roel Vermeer schuil. Met Flying Lotus en Thom Yorke als inspiratiebronnen maakt hij broeierige, soulvolle songs op het snijvlak van triphop en dub. In 2016 verscheen zijn debuutalbum Memory Ivy, waarvan het nummer Tell Me What You're Made Of een undergroundhit werd. Inmiddels zijn we twee jaar verder en komt GOSTO met een nieuwe sound op het album What Do You Mean You Need A Colour TV, samen met de Amsterdamse topproducer Benny Sings en de Engelse tekstschrijver Will Knox. Grijp je kans om dit talent in onze intieme Club Nine te zien!

Bekijk hier een overzicht van al onze indieconcerten. Wil je op de hoogte blijven van ons indieprogramma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen. 

Zie ook

wo 23 okt 2019

Close Talker

Rauwe en energieke indierock

wo 13 nov 2019

Alice Phoebe Lou

Indiefolk singer-songwriter

vr 1 nov 2019

WHY?

Unieke mix van alternative hiphop, psychedelica en indierock | in EKKO