vrijdag 22 januari 2021

Goldband

€ 16,55

incl. servicekosten

Uitverkocht
programma

Concert 1 (uitverkocht):
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:15

Concert 2 (uitverkocht):
Deuren open: 22:00
Aanvang: 22:30

(alle tijden zijn onder voorbehoud)

support act
geen support
vrijdag 22 januari 2021

Goldband

€ 16,55

incl. servicekosten

Uitverkocht

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van zaterdag 28 november naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen.

Van nachtelijke stedelijke tochten tot existentiële mijmeringen over de prijs van witte poeders: het Haagse drietal Goldband voorziet roekeloze lyrics van emotionele lading. De beat is altijd hard, de synths doordringend. Maar de onderlaag is kwetsbaar. Daardoor heeft Goldband - naar eigen zeggen - het potentieel om zowel de bouwvakker als de kunstenaar te raken. Laatste EP Van de Roulette naar de Doublet zorgde voor meer nationale bekendheid.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Dit evenement is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachtenBekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.