Bekijk het klassieke seizoen

Dutch Classical Talent
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Rang 1
Regulier
€ 20,-
Rang 2
Regulier
€ 18,-
Rang 3
Regulier
€ 14,-
Inclusief servicekosten.
Programma

Purcell Dido’s Lament
werken van o.a. Händel, Vaughan Williams, Karmit Fadael, Dolly Parton

Uitvoerenden

Georgia Burashko mezzosopraan, slagwerk
Alex Baker gamba
Anna Lachegyi gamba
Asako Ueda luit
Hannah Voss blokfluit & fagot

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Georgia Burashko

Dutch Classical Talent

v.a. € 14,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Vier eeuwen schoonheid
In Beauty Awake bezingt de Canadese mezzosopraan Georgia Burashko de grote thema’s van het leven: kindertijd, liefde, hartzeer en eeuwigheid. Haar diverse bloemlezing reikt van Engelstalige liederen uit de Elizabethaanse renaissance tot aan de hoogbarok en veel later. Ook werken van Karmit Fadael en Dolly Parton komen langs in deze reis door vier eeuwen schoonheid.

Georgia Burashko
De Canadese mezzosopraan Georgia Burashko bleef na haar Master Oude Muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag wonen. Inmiddels is ze een Young Bach Fellow bij de Nederlandse Bachvereniging en gaat ze komend seizoen op tournee met Les Arts Florissants.
‘Burashko overtuigt met haar rustige podiumpresentatie, warme stem en heldere dictie’, aldus de jury van Dutch Classical Talent

Karmit Fadael
Zoals elke laureaat voert ook Georgia Bukashko een nieuw werk uit van een Nederlandse componist. Haar keus viel op de Nederlandse-Israëlische Karmit Fadael. Ze is nog jong, maar geldt al als een veelgevraagd componiste. Zo klinkt er dit seizoen ook een nieuw vioolconcert van haar hand. Desondanks omschreef de Volkskrant haar werk al eens als ‘miniaturen met het grote gebaar.’

Zie ook

Finale Dutch Classical Talent

Dutch Classical Talent