Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Juke Joints
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

George Thorogood & The Destroyers

Legendarische bluesgitarist brengt onversneden blues en rock-'n-roll

Geweest

De legendarische Amerikaanse bluesman George Thorogood staat al meer dan vijfenveertig jaar op de planken met zijn onverschrokken band The Destroyers! De uit Delaware afkomstige gitaarheld is niets minder dan een levende legende. Zijn grootste wapen? Zijn virtuoze slide-gitaarspel, energieke live-shows en natuurlijk zijn wereldhit ‘Bad To The Bone’. Sinds 1975 verkocht Thorogood vijftien miljoen albums en bracht hij al meer dan 8000 keer zijn onversneden rock ’n roll, heet genoeg om de poolkappen te doen smelten, live op de planken. Niet voor niets stond zijn ‘Greatest Hits- 30 Years of Rock’ album in 2004 maar liefst 60 weken in de hoogste regionen van de Blues-charts en werd het door Billboard als Blues-album van het jaar bekroond. Vijftien jaar later zijn Thorogood en band het nog steeds niet verleerd en trakteren ze ons op een avond vol onvervalste en bluesy rock-‘n-roll!

Meer blues, roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana, blues & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van woensdag 21 juli 2021 naar de bovenstaande datum.