menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 1 juni 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gavin James

Ierse singer-songwriter

33,-

prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe

support
Saarloos
aanvang
20:00
zaal open
19:15
singer-songwriterBook of LoveNervousRonda

De Ierse singer-songwriter Gavin James brak begin 2015 door in ons land met zijn 3FM Megahit Book Of Love. Een cover weliswaar (van The Magnetic Fields), maar James brengt het nummer zo gloedvol dat het lijkt alsof hij het zelf geschreven heeft. In 2016 ging hij daar nog eens overheen met de Mark McCabe-remix Nervous (The Ooh Song), die maar liefst een half jaar in de Top-40 stond. Zijn inspiratiebronnen zijn onder anderen Damien Rice en Sam Cooke en beiden hoor je terug in James’ zangstem, die zowel doordringend als zacht is. Niet voor niets mag hij Ed Sheeran tot zijn fans rekenen! Vorig jaar verscheen het langverwachte debuutalbum Bitter Pill!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

Wellicht vind je ook interessant

vr 30 nov 2018

Douwe Bob

Nederlandse singer-songwriter

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst

za 1 jun 2019

Mary Black

Keltische folkzangeres

vr 19 apr 2019

Wibi Soerjadi

Fabelachtig pianoconcert

za 16 mrt 2019

Diggy Dex

Nederlandse producer, rapper en zanger

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord