Bekijk het klassieke seizoen

Meer Orkesten Specials
Zaal open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 28,50
CJP
€ 22,80
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Noord Nederlands Orkest o.l.v. Arjan Tien
Julie Elven zang soundtrack

Locatie
Grote Zaal
Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Groepstarief

In overleg is bij dit concert groepskorting mogelijk. Bezoek het concert bijvoorbeeld met de klas, als personeelsuitje of vriendengroep. Neem voor de mogelijkheden contact op met [email protected].

Game Music

Noord Nederlands Orkest

incl. servicekosten

Het Noord Nederlands Orkest speelt Gamemuziek! Laat je omver blazen door bekende tracks uit de grootste games allertijden. Deze muziek móet je eens live, in de concertzaal, gespeeld door een groot orkest gehoord hebben.

Muziek is bij computer- en videospellen net zo belangrijk als de beeldkwaliteit. Vroeger waren dat vooral elektronische klanken, tegenwoordig voeren blazers en strijkers de boventoon. De makers zijn gevestigde en avontuurlijke componisten. Ze putten hun inspiratie uit eeuwen klassieke muziek en geven die op een eigentijdse manier vorm. Dit concert is een buitenkans om deze muziek eens niet door je boxen, maar live in een concertzaal te horen.

Originele stem
De stem van zangeres Julie Elven zal voor vele gamers niet onbekend zijn. Zo leende ze haar stem voor de originele soundtracks van onder andere Horizon Forbidden West, World of Warcraft, Overwatch, League of Legends, RuneScape en Total War. Het is dus extra indrukwekkend om haar live tijdens dit concert te horen.

Zie ook

Residentie Orkest speelt Mendelssohn en Lalo

Met de finalisten Oskar Back Prijs van het Nederlands Vioolconcours

Brussels Philharmonic & Rufus Wainwright

Hadrian

Max Richter: Vivaldi Recomposed

Isabelle van Keulen & Deutsche Kammerakademie Neuss am Rhein