Zaal open
Inleiding
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 32,50
Jeugd t/m 21
€ 17,50
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Programma

Dennis Hazenoot Symphony no. 1 “To Wonder and Excitement” (wereldpremière)
Tolga Kashif The Queen Symphony

Uitvoerenden

Harmonieorkest Vleuten
Arjan Gaasbeek dirigent
Toonkunstkoor Utrecht

Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event
Inleiding concert

Foyer (19:15 uur)
In de foyer zal een jeugdorkest van Harmonieorkest Vleuten u voor aanvang van het Galaconcert verwelkomen met prachtige muziek.

Grote Zaal (19:15 uur)
In de Grote Zaal geeft Ab Nieuwdorp een introductie over de werken en korte inleiding over de nieuwe compositie.

Gala Concert Queen Experience

Harmonieorkest Vleuten en Toonkunstkoor Utrecht

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Beleef een groots en feestelijk galaconcert. Ter gelegenheid van haar 75-jarige jubileum, presenteert het Harmonieorkest Vleuten een wereldpremière. Speciaal voor deze gelegenheid is een symfonie gecomponeerd door de Nederlandse componist Dennis Hazenoot, Symphony No. 1 To Wonder and Excitement. Samen met het gerenommeerde Toonkunstkoor Utrecht zal deze indrukwekkende blaasmuziek u in vervoering brengen.

The Queen Symphony
Geniet na de pauze van The Queen Symphony. Zoals Freddy Mercury dat wenste, leeft zijn muzikale erfenis voort in dit monumentale concertwerk, gecomponeerd door Tolga Kashif. Herken thema’s uit het karakteristieke rock-repertoire van Queen die de basis vormen voor deze zesdelige symfonie. Aangevuld met solisten op viool, cello, harp en piano zorgen orkest en koor voor een waar muziekspektakel!

Harmonieorkest Vleuten
Het Harmonieorkest Vleuten is ambitieus en staat midden in de Utrechtse samenleving, met verankering in Vleuten en omgeving. Met regelmaat wordt de verbinding met professionele muzikanten gezocht om bijzondere concerten te verzorgen. Het repertoire van het orkest is zeer breed. “..Grote zeggingskracht en hoog uitvoeringsniveau..”. Afgelopen 18e november behaalde het orkest een 1e prijs met lof van de jury tijdens het concertconcours van de MBGF in de Hanzehof in Zutphen.

Toonkunstkoor Utrecht
Toonkunstkoor Utrecht is met ruim 110 leden het grootste gemengde concertkoor van Utrecht. De leden delen de ambitie om op hoog niveau muziek te maken en daarnaast veel plezier te hebben. De thuisbasis voor concerten is TivoliVredenburg. Het koor is ook te vinden op andere locaties in binnen- en buitenland. Op het repertoire staan naast de grote oratoriumwerken ook werken van minder bekende componisten: een afwisselende mix van traditie en vernieuwing.

Zie ook

The Dutch Queen Tribute

50 jaar Killer Queen | Tribute aan Queen door leden van Navarone en Krezip