Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
woensdag 18 september 2019

Future Sounds

Nederlandse Popacademie on Stage

geweest
programma

Amadeus
Lucas Eli
Lyo

locatie
Café Het Gegeven Paard
woensdag 6 december 2017

Future Sounds

Nederlandse Popacademie on Stage

geweest

Relaxte avonden met fijne plaatjes, warme vibes en het geluid van de toekomst.

Samen met de Nederlandse Pop Academie presenteren we een avondvullend programma vol muziek van ongepolijst talent. Verschillende acts van de Nederlandse Pop Academie laten hun laatste ontwikkelingen zien op de Rabo Open Stage.

Northern Lights’ Ismena Goossen schrijft melancholische en dromerige folk nummers die sinds kort worden ondersteund door de dromerige akkoorden van toetsenist Sander van den Biggelaar (19). Haar stemgeluid is te vergelijken met die van Melanie Safka en ze laat zich inspireren door onder andere Tom Waits en Nick Cave. Ze heeft optredens gehad op  verschillende locaties waaronder Tivolli Vredenburg, de Nieuwe Nor, Muziekgieterij, 3fm en lokale radiostations.

Zoals zijn naam al doet vermoeden, is Amadeus een geboren muzikant. Hij speelde als kind al klassieke viool, maar hing deze tijdens zijn tienerjaren aan de wilgen. Na een aantal jaren in rockbands een elektrische viool te hebben bespeeld, koos hij voor de decks. Met een liefde voor oude muziek in een nieuw jasje, creëert hij zijn eigen groovy sound: eargasm!

Shurion ‘Lucas Eli’ Damatius, voorheen bekend als BX Music, is al bezig met rapmuziek sinds 2005. Wat begon als hobby werd al snel in de lift gebracht door zijn muzikale tracks en energieke optredens. Alles veranderde echter nadat Shurion aangeraakt werd door het verhaal van Jezus. Zijn muziek veranderde inhoudelijk naarmate zijn leven ook er anders uit begon te zien. Zijn relatie met Jezus was nu centraal, deze verandering zag je onder andere in de muziek van zijn debuutmixtape bij Zeven Zegels Music genaamd ‘Few Changes’

Wie is Lyo? Een gedreven, bescheiden jongeman die al met muziek bezig is sinds z'n familie hem op 4 jarige leeftijd kennis heeft laten maken met de Uruguayaanse muziekspel candombe.
Met gevarieerde inspiraties uit de hip hop en R RnB-scene wilt Lyo hetzelfde gevoel bereiken die zijn favoriete artiesten hem gaven.

TivoliVredenburg Connect: voor iedereen een leven lang muziek!

 

Zie ook