bekijk ons volledige

indieprogramma
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Laundromat
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Future Islands

Gepassioneerde synthpop vol onweerstaanbare basloopjes

Geweest

Future Islands | woensdag 26 oktober 2022 | Ronda

De Amerikaanse synthpopband Future Islands brak in 2014 door dankzij een gepassioneerde uitvoering van hun track Seasons (Waiting For You) bij David Letterman. Nu is dat gepassioneerde sowieso een kenmerk van de band, want frontman Samuel T. Herring is een Performer met een hoofdletter P. Koppel dit aan vette synthesizertapijten, onweerstaanbare basloopjes en strak drumwerk en je hebt die unieke sound van Future Islands, door de Volkskrant ooit treffend omschreven als ‘zowel melancholisch als euforisch’. In oktober 2020 verscheen As Long As You Are, alweer hun zesde album!

Dit is het verplaatste concert van dinsdag 15 maart 2022. Tickets voor 15 maart blijven geldig voor deze nieuwe datum (26 oktober). Er is een e-mail met meer informatie over de verplaatsing gestuurd naar de ticketkopers.
Future Islands zou ook een concert geven op woensdag 16 maart 2022. Vanwege logistieke redenen is het bij de verplaatsing van de tour niet mogelijk gebleken om een vervangende datum te vinden voor dat concert. Daarom is het concert van 16 maart helaas afgelast.

Zie ook

Half Moon Run

Opzwepende folkrock met geweldige samenzang