Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

18:30 Zaal open
19:30 Urban Dance Squad
21:20 Fun Lovin’ Criminals
22:45 Verwacht einde

Support act
geen
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Fun Lovin' Criminals & Rudeboy plays Urban Dance Squad

Bijzondere double bill show met integrale vertolking van 100% Colombian

Geweest

Twee van de beste raprock-acts uit de nineties op één avond! Het New Yorkse trio Fun Lovin’ Criminals speelt hun tweede album 100% Colombian (1998) integraal. Dat is dus inclusief klassiekers als Love Unlimited, Big Night Out en Korean Bodega. Huey Morgan is er niet meer bij, bassist Brian Leiser neemt de leadvocalen meer dan verdienstelijk over! Rapper Rudeboy en DJ DNA van de legendarische Nederlandse crossoverband Urban Dance Squad brengen – samen met drie topmuzikanten – een set met materiaal van alle albums van de Squad. Verwacht een vlammende trip down memory & Fast Lane!

Luistertip: In podcast-serie SQUADCAST nemen hosts Peter Bijl en Norman Kapoyos je mee op tijdreis door de hoogtijdagen van de Squad. De hele serie is gratis te beluisteren via je favoriete streaming platform.Klik hier om te luisteren!

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6

Zie ook

Mother's Finest

Legendarische formatie speelt onvervalste funkrock

Nothing More + special guest: SiM

Alternatieve (hard)rockband | + support Siamese

FEUERENGEL - A Tribute To Rammstein

Vurige Rammstein show vol special effects