Ontdek alle concerten

Artist in Residence
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Arrangementen van Ierse volksmuziek, jazzstandards, Bartók, en Piazzolla

Uitvoerenden

Lucie Horsch blokfluit

Fuse
Adriaan Breunis altviool
Daniel van Dalen drums
Emma van der Schalie viool
Julia Philippens viool
Mascha van Nieuwkerk cello
Tobias Nijboer contrabas

Locatie
Cloud Nine
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Fucie - Lucie Horsch & Fuse EXTRA CONCERT

Geweest

Fucie - Lucie Horsch & Fuse | woensdag 11 oktober 2023 | Cloud Nine

Extra concert wegens succes

Een wervelende ‘clubavond’ vol verrassende muziek met klassieke wortels, laat dat maar aan Fuse en blokfluitist Lucie Horsch over. Volksmuziek, jazz, barok en meer komt als vanzelfsprekend samen in een programma dat bekend en onbekend naadloos in elkaar over laat gaan. De intieme sfeer van Cloud 9 doet de rest.

Lucie Horsch
Ze is pas voor in de twintig, maar heeft al een Nederlandse Muziekprijs op zak en is een begrip in de muziekwereld. Lucie Horsch veroverde met haar blokfluiten als tiener al de podia en heeft zich ontwikkeld tot een allround musicus die thuis is in alle genres. Daarnaast zingt ze, speelt ze piano op het hoogste niveau en is ze ook nog eens een rasentertainer.

Fuse
Ze noemen zichzelf ‘an unusual ensemble’ en dat is Fuse ook. Het ensemble dat furore maakte als de ‘verrukkelijke huisband’ van Podium Witteman verenigt sinds de oprichting in 2012 zes musici met deels een klassieke en deels een jazzachtergrond. Het resultaat is een wonderlijk gezelschap dat klassiek speelt als een jazzband.

Cloud Nine
Cloud Nine is geen zaal, het is een ervaring. De kleinste zaal van TivoliVredenburg is ontworpen als een chique jazzclub, maar ook klassieke muziek gedijt in de intieme sfeer waar je als bezoeker bijna letterlijk op de lip van de musici zit. Klassiek in de Cloud brengt musici en luisteraar dichter bij elkaar.