Fresku & MocroManiac - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 17 november 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Fresku & MocroManiac

JUICE

17,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
tba
line-up
Fresku
MocroManiac
Pietju Bell
Braz
DJ Funktional J
aanvang
21:00
zaal open
20:00
hiphopwitloftwijfelPandora

De deuren gaan om 20:00 uur open. 

Ze zijn misschien wel de beste rappers van Nederland: de filosofische Fresku en de rauwe MocroManiac met zijn taal van de straat. Vorig jaar sloten ze zich samen twee weken op in een bungalow en het resultaat was het album Juice (2017), voorafgegaan door de track Witlof. Het is een vlijmscherpe plaat geworden – mede dankzij de beats van Teemong, maar ook omdat de twee elkaar aanvullen en versterken, in plaats van een wedstrijdje Wie is de flexste rapper te doen. Zoals ze zelf al zeiden in een interview met Hiphopinjesmoel: Mensen moeten dankbaar zijn dat er nog rappers zijn zoals wij!  

Na afloop kun je gratis blijven hangen bij Zwarte Koffie!

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

vr 2 feb 2018

Vunzige Deuntjes

wo 24 jan 2018

Vrije Geluiden Live

vr 2 mrt 2018

Vinylfeestje

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord