vrijdag 23 april 2021

Fresku

Proefconcert: testen voor toegang

18:45
zaal open
19:45
aanvang
21:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
vrijdag 23 april 2021

Fresku

Proefconcert: testen voor toegang

Dit proefconcert is uitverkocht, maar je kunt je hier inschrijven voor een wachtlijst. Ook komt Fresku weer terug naar Utrecht op 23 december.

Eindelijk openen we - tijdelijk - onze deuren voor publiek! Met proefevenementen, zoals deze, proberen we uit hoe we testen voor toegang soepel toevoegen aan ons coronaproof programma. Daarbij houden we gewoon 1,5 meter afstand, maar benutten we wel de hele zaal. Bezoekers hebben een ticket én een negatief testbewijs nodig. Lees je hier goed in vóórdat je een ticket koopt.

De Eindhovense rapper Fresku is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige hiphoppers die hun kwetsbare kant durven laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong (ook verantwoordelijk voor Fresku’s video’s) is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kapsalon. Toch blijft Fresku gewoon zijn twijfels over zijn leven, zijn werk en zichzelf uitspreken, zo ook op zijn laatste album In Het Diepe (2019), waarop hij teruggaat naar zijn roots. Deze show geeft Fresku in een kleine setting met MC en DJ.