Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Ongeplaceerd
Volwassene
€ 13,-
Kind
€ 10,-
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Rico (Opgezwolle / Rico & Sticks) concept
Dries Bijlsma (o.a. Typhoon & Blof) muziek

Locatie
Pandora

Tempo met Frenk de Slak (6+)

De eerste Nederlandse Hiphop familieshow

€ 10,-

Uitverkocht

incl. servicekosten

Deze voorstelling is ook te zien tijdens My First Festival op 28 december 2022. 

Frenk de Slak is Nederlands eerste familiehiphopshow. Een volwaardige hiphopshow, met harde beats en scherpe teksten, die ook geschikt is voor de jongste generatie muziekliefhebbers. Het gloednieuwe concept komt van Rico; voormalig Opgezwolle frontman, hiphop icoon en tevens vader. Met muziek van producer Dries Bijlsma (o.a. producer Typhoon).

De show, waar hiphop en theater elkaar ontmoeten, gaat over onze snelle presentatiemaatschappij. Frenk is een vrolijke funky slak die geniet van het leven. Hij leeft in het nu en gaat op in het moment. Hij neemt overal de tijd voor. Veel tijd. Heel veel tijd. Dit heeft ook zijn keerzijdes, maar daar heeft Frenk iets op bedacht. Hij heeft een boodschap voor iedereen: hoe vaker je luistert, hoe meer je hoort.

Let op: bij dit concert zijn er geen zitplaatsen. Op deze manier kan er lekker meegedanst worden tijdens de show!

Rico
Rico (Ricardo McDougal): icoon en vaandeldrager van de Nederlandse hiphop. Samen met Sticks en Delic doorgebroken als Opgezwolle en gezegend met een carrière van ruim twintig jaar aan de absolute top. In vele samenwerkingen langs alle grote festivals en ongeveer elke zaal in Nederland. Altijd actueel, scherp en vol energie. Met Frenk de Slak kunnen zijn kinderen hem op het podium zien met een voorstelling voor het hele gezin. Een droom die uitkomt!

Dries Bijlsma
Dries Bijlsma is een toonaangevende Zwolse producer en muzikant. Wist van het Typhoon album Lobi Da Basi een absoluut meesterwerk te maken en drukte een grote stempel op dit megasucces. Werkt sinds jaar en dag met de allergrootste namen uit het Nederlandse muzieklandschap en wist in zijn drukbezette agenda de tijd te vinden om met Rico een album te maken en ook nog eens op tour te gaan!

Boek en album
Naast de voorstelling verschijnt er ook een album met alle muziek uit Frenk de Slak en een prachtig boek met illustraties van het geroemde collectief Job, Joris en Marieke.

Frenk de Slak is een productie van Hedon Talent Support met bijdrages van Fonds Podiumkunsten, VSB Fonds, Gemeente Zwolle en Provincie Overijssel.

 

Zie ook

My First Festival

Het leukste festival voor de hele familie