Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma
13:00 – 14:00 Registratie + Warming up
14:00 – 14:30 Deuren open voor bezoekers
14:30 – 17:30 Pre-selectie
17:30 – 18:30 Pauze
18:30 – 22:00 Final Battles
Uitvoerenden

djs: ICE & JOLANI JHONES (NL)

Jury:
Lee (NL)
Beast (USA)
Batalla (GER)
Theodora (FR)
Kieran (UK)

MC's
Swifty UK
Juvat NL

Locatie
Pandora

Freedom City 5

Dancebattles met lokaal en internationaal talent

Geweest

Dit jaar is het vijfjarige jubileum van Freedom City en dit wordt groots gevierd. Dans en muziek wordt ingezet om hokjes te laten verdwijnen en mensen te verbinden. Tijdens spectaculaire dancebattles kun je genieten van groots internationaal talent, lokale artiesten en alleen maar good vibes! Dj's draaien verschillende dansbare genres zoals hiphop, funk, house, disco en nog veel meer. Verwacht een dag waar vrijheid, liefde, passie en cultuur centraal staan.

Dancebattles
Op zondag 25 september nemen de deelnemers het tegen elkaar op voor de eer, de hoofdprijs en de titel Freedom City Champion. Dansers van verschillende straatstijlen battlen in 3v3 teambattles. De winnaars worden gekozen door een selectie van befaamde dansers uit zowel binnen- als buitenland: Beast (USA), Lee (NL), Batalla (GER).

Meedoen of liever kijken?
Met een ticket krijg je toegang tot het event en kun je toekijken hoe hard de dancebattles gaan! Wil je meedoen? Dat kan ook: IEDEREEN MAG MEEDOEN! Ervaren of beginnend, stel je team samen en doe mee met de pre-selectie! Inschrijven (en een ticket kopen) kan via www.freedomcity.nl.

Laat jezelf opladen met de aanstekelijke energie van de hiphop cultuur en geniet met ons van een heuze dag in de wereld van de hiphop gemeenschap!