Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
WOOLF
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

frazey ford

Soulvolle countrysongs met een uniek stemgeluid

Geweest

De Canadese singer-songwriter Frazey Ford is de oprichtster van The Be Good Tanya’s, de americanaband die het goed doet bij tv-seriemakers (Weeds, Breaking Bad, The L Word). De drie dames hebben allemaal hun eigen soloprojecten, maar Frazey Ford, met haar unieke stemgeluid en souliconen Ann Peebles en Roberta Flack als grootste inspiratie, maakte het meest indruk met haar debuutplaat Obadiah. Het was echter opvolger Indian Ocean (2014) waarmee Ford echt internationaal doorbrak. De plaat, waarop countrysongs worden doordrenkt met zwoele, southern soul, werd door vrijwel alle beroepsluisteraars bekroond met vijf sterren. In februari 2020 verscheen Fords derde soloalbum,  U Kin B the Sun. Het soulgeluid van voorganger Indian Ocean is wat dunner aangezet, maar gitaar en vooral orgel geven de liedjes de juiste glans.

Dit is het verplaatste concert van woensdag 9 maart 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Zie ook

Judy Collins

Iconische 'Grand lady of folk'

Aoife O’Donovan

Grammy winnende singer-songwriter van o.a. I'm With Her en Crooked Still

Ordinary Elephant

Steengoede country en folk en in de hoek van Gillian Welch & David Rawlings