zondag 10 oktober 2021

Formule 1 Podcast

Amber Brantsen, Jan Lammers en Louis Dekker - NPO Podcastevent

afgelast
Bekijk alle podcasts

NPO Podcastevent

10:00
zaal open
10:30
aanvang
11:50
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zondag 10 oktober 2021

Formule 1 Podcast

Amber Brantsen, Jan Lammers en Louis Dekker - NPO Podcastevent

afgelast

Update 27 september: Helaas kan de opname van de NOS Formule 1 Podcast niet doorgaan. Amber Brantsen moet even rust houden en is binnenkort weer terug, maar niet op tijd voor het event. Kaartkopers krijgen het aankoopbedrag teruggestort op hun rekening.

Meningen en scherpe analyses, feiten en opvallende verhalen. Met vanzelfsprekend aandacht voor de prestaties van Max Verstappen. Dat en meer is te horen in de NOS Formule 1-Podcast. Presentator Amber Brantsen neemt samen met oud-coureur Jan Lammers en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker iedere maandag na een Grand Prix de race door. Speciaal voor het NPO Podcastevent gaan de makers in op vragen van het publiek. Ook een vraag aan Amber, Jan of Louis? Houd de sociale media van de makers in de gaten!

Let op: om aanwezig te zijn bij een podcast moet je een kaartje kopen. Kaartjes voor een enkele podcast kosten €5 en zijn inclusief één consumptie. Wil je bij meerdere podcasts aanwezig zijn? Koop dan voor €10 een passe-partout, waarmee je toegang krijgt tot zo veel podcasts als je wil, en twee consumpties. Passe-partouts zijn in beperkte aantallen beschikbaar.