Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zondag 28 oktober 2018

Fish

Voormalig Marillion-zanger

geweest
zaal open
19:00
aanvang
19:45

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Doris Brendel
zondag 28 oktober 2018

Fish

Voormalig Marillion-zanger

geweest

Bij dit concert zijn enkel staanplaatsen.

Voormalig Marillion-zanger Fish en zijn band voeren vanavond het legendarische Marillion-album Clutching At Straws (1987) integraal uit! De sympathieke, boomlange ex-houthakker Fish kwam in 1981 bij Marillion en stuwde de band naar grote hoogten met zijn Peter Gabriel-achtige stemgeluid en vooral zijn volstrekt originele, bijna literaire songteksten. Clutching At Straws (met de Top-40-hit Incommunicado) is het vierde en laatste Marillion-album waar Fish aan meewerkte – daarna ging hij solo. Verwacht ook een aantal nummers van Fish’ nieuwe album Weltschmerz, dat half september verschijnt!

Doris Brendel
Opgegroeid op een uitsluitend klassiek dieet, ligt het niet echt voor de hand dat Doris Brendel zich op rock en blues is gaan richten. In de jaren ’90 begon ze als frontvrouw voor de alt-rockband The Violet Hour, waarmee ze met o.a. Marillion en Nils Lofgren tourde. In haar eentje weet ze het inmiddels ook ver te schoppen: afgelopen jaar zag derde album Eclectica het licht. Denk aan een samenwerking tussen Skunk Anansie, The Beatles en Muse.

Er is bij dit concert een beperkt aantal rolstoeltickets beschikbaar. Bel met de kassa voor het reserveren van een van deze plaatsen (030-2314544 - ma – za 10:00 tot 18:00 uur).

Zie ook

za 1 jun 2019

Mary Black

Keltische folkzangeres

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio