menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 16 december 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Finn Andrews (The Veils)

Solo performance

vanaf 17,-
support
Pitou
aanvang
20:15
zaal open
19:30
Rang 1
€ 19,-
Rang 2
€ 17,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

IndieAxolotlThe VeilsHertzwintergarten

Voor dit concert zijn alleen vaste zitplaatsen beschikbaar. De getoonde ticketprijs is inclusief servicekosten en garderobe.

De naam Finn Andrews doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar de naam van zijn band vast wel: The Veils. De Nieuw-Zeelandse/Engelse band staat bekend om zijn intense, donkere indierock en is dan ook populair bij film- en tv-makers – zo dook de complete band onlangs nog op in een aflevering van Twin Peaks, waarin ze hun nummer Axolotl (2016) speelden in een café. Verwacht van Andrews vanzelfsprekend veel The Veils-nummers, maar ook werk van zijn soloplaat die in de maak is. Weetje voor de Popquiz: Finns vader, Barry Andrews, is medeoprichter van de Engelse band XTC!

 

Concert afgelopen en naar huis? Welnee! Op deze avond is onze Wintergarten op vijf- en zeshoog geopend, de perfecte plek om nog even na te borrelen. Daarnaast zijn er elke dag (veelal) gratis optredens en activiteiten zoals filmavonden, workshops, live optredens, een vintage markt en nog veel meer.

Ook is ons pop-up restaurant Het Gulle Rendier op deze avond geopend, waar je van 17:30 tot 20:15 terecht kan voor een smaakvolle winterse hap. Check voor het programma en openingstijden van Wintergarten: www.tivolivredenburg.nl/wintergarten

Wellicht vind je ook interessant

za 16 mrt 2019

Diggy Dex

Nederlandse producer, rapper en zanger

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"

vr 22 mrt 2019

Dana Winner

Theatershow eerste liefde…muziek

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord