woensdag 25 maart 2020

Finale Solo Liszt Concours

afgelast
19:15
zaal open
20:00
aanvang
21:00
pauze
22:00
verwachte eindtijd
locatie
woensdag 25 maart 2020

Finale Solo Liszt Concours

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen in maart op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Van 17 t/m 28 maart 2020 vindt het 12de Liszt Concours plaats in TivoliVredenburg. Het belooft een bijzondere editie te worden, want er vindt een primeur plaats: vanwege het Beethovenjaar 2020 staat er naast Liszt ook muziek van Beethoven op het programma van de deelnemers.

Nadat veertien getalenteerde pianisten in Utrecht hebben laten horen wat ze in hun mars hebben heeft de jury drie finalisten geselecteerd. De finales vormen vanzelfsprekend het hoogtepunt van elk Liszt Concours. Tijdens de Finale solo (drie dagen voor de Finale met orkest) hebben de drie finalisten volledig de vrije hand in hun interpretaties en hun keuze voor werken van Franz Liszt.

Er is voor deze avond geen dresscode.

Voor meer informatie over de deelnemers, kijk op www.liszt.nl.

Passe-partout Liszt Concours 2020 klik hier
Geldig voor alle sessies van het Liszt Concours in maart 2020, inclusief beide finales.

Zie ook