Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Selectie uit de Tour-programma’s van de vier finalisten

Uitvoerenden

Dianto Reed Quintet
Sasha Witteveen contrabas
Thomas Dulfer en Deborah Witteveen fagot en saxofoon
Joost Willemze harp

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Hertz

Finale Dutch Classical Talent 2023

Dutch Classical Talent

Geweest

Finale Dutch Classical Talent 2023 | zondag 28 mei 2023 | Hertz

Dutch Classical Talent is als talententraject een begrip in de Nederlandse klassieke muziekwereld. Via audities koos een vakjury een viertal toptalenten voor de finaleronde. Alle deelnemers hebben hun tour gemaakt, vandaag treffen ze elkaar in de finale. Onder de laureaten van Dutch Classical Talent bevinden zich tal van klinkende namen zoals Tania Kross, Lavinia Meijer, Nora Fischer, Van Baerle Trio en het Berlage Saxophone Quartet. Vandaag wordt een nieuwe naam aan dat rijtje toegevoegd.

Vakjury en Publieksprijs
Na vier uitgebreide tours door het land is het tijd om de winnaar van Dutch Classical Talent aan te wijzen. Het enige moment dat de vier finalisten tijdens één concert zijn te horen. De presentatie is in handen van NPO Radio 4. Een vakjury bepaalt wie zich winnaar mag noemen, het publiek kan zijn stem laten horen voor de Publieksprijs. Het prijzengeld bedraagt € 10.000,- en is bedoeld voor het ondersteunen van de verdere carrière van de musicus of het ensemble. Een feestelijke middag met spannende en misschien wel spraakmakende momenten.

Lees hier de uitgebreide programmatoelichting van het concert. 

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.