dinsdag 21 september 2021

Finale Dutch Classical Talent 2021

Coronatoegangsbewijs nodig | Dutch Classical Talent

19:00
zaal open
20:00
aanvang
23:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

Rang 1
€ 29,-
€ 23,20

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Marion Dumeige sopraan en Aarón Ormaza Vera piano
Seán Morgan-Rooney piano
Anton Mecht Spronk cello

programma

Selectie uit de programma’s van de finalisten

locatie
dinsdag 21 september 2021

Finale Dutch Classical Talent 2021

Coronatoegangsbewijs nodig | Dutch Classical Talent

Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Heb je daarover vragen kijk dan even op deze pagina.

Het Dutch Classical Talent-traject en de tournees van de aanstormende sterren komen na anderhalf jaar tot een spetterend besluit tijdens de finale. Wie ontvangt de award en het bijbehorende prijzengeld van tienduizend euro ter ondersteuning van zijn of haar carrière? Zie hen nog één keer achter elkaar schitteren onder het toeziend oog van de vakjury die de winnaar uitroept. Ook wordt er een publieksprijs uitgereikt. De presentatie is in handen van NPO Radio 4 en de finale van Dutch Classical Talent wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Angela E. beheerd door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Dit is het verplaatste concert van zondag 9 mei. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.