Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Ramon van Engelenhoven piano
Elisabeth Hetherington sopraan
Duo Ebano klarinet & piano

Locatie
Hertz

Finale Dutch Classical Talent 2020

Dutch Classical Talent

Geweest

Dit is het verplaatste concert van 7 mei 2020, naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Vanwege de omvang van ons programma kan het enige tijd duren voordat je deze e-mail ontvangt. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Ben je winnaar van Dutch Classical Talent, dan behoor je tot de allergrootste talenten en beloftes op Nederlandse bodem. Dat bewijzen de namen van vorige deelnemers: Tania Kross, Lavinia Meijer, Nora Fischer en het Van Baerle Trio. Dutch Classical Talent is een promotietraject voor jong klassiek talent uit Nederland. Op basis van audities kiest een vakjury een viertal finalisten die het Tour & Award-traject doorlopen. Tijdens deze feestelijke finale strijden ze om de felbegeerde Dutch Classical Talent Award.

Tijdens deze finale laten de 3 kandidaten nog een laatste keer horen waarom zij de titel ‘Dutch Classical Talent’ verdienen. Een vakjury bepaalt uiteidelijk wie de Dutch Classical Talent Award krijgt.

Het publiek reikt ook een prijs uit: je kunt tijdens de finale je stem uitbrengen voor de publieksprijs.

Ramon van Engelenhoven, Elisabeth Hetherington, en Duo Ebano spelen allen een deel van hun programma.

De finale van Dutch Classical Talent wordt mede mogelijk gemaakt door het TivoliVredenburg Fonds en de JCP Stichting.

Bekijk hier het programma van de finale plus korte portretjes van de drie finalisten.