Aanvang
Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Finale Dutch Classical Talent 2019

Dutch Classical Talent

Geweest

De grootste klassieke-muziektalenten van Nederland in één finale
Dutch Classical Talent presenteert de grootste talenten, de markantste persoonlijkheden en de opvallendste avonturiers van de jongste generatie musici in Nederland. In de Finale van de Dutch Classical Talent Tour & Award strijden vier finalisten om de DCT Award en de Publieksprijs. De finalisten zijn Rik Kuppen (piano), Maya Fridman (cello), Nuala McKenna (cello), Pieter van Loenen (viool).

Dutch Classical Talent – Tour & Award
Dutch Classical Talent – Tour & Award is een promotietraject voor jong klassiek talent uit Nederland. Op basis van audities kiest een vakjury een viertal finalisten die het Tour & Award-traject doorlopen. Rik, Maya, Nuala en Pieter ontwikkelden zich in een coachingsprogramma, waren een maand lang te horen op NPO Radio 4 en gingen op tournee langs twaalf concertzalen van Nederland. Eén van de finalisten gaat naar huis met de Dutch Classical Talent Award.

Bekijk hier het gedetailleerde programma en korte portretjes van de finalisten.

Wie moet volgens jou het Dutch Classical Talent van 2019 worden? Laat het ons weten door hier je stem uit te brengen op een van de vier finalisten.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!