vrijdag 7 februari 2020

Finale Comedy Talent Award 2020

Stand-up comedywedstrijd door het Utrecht International Comedy Festival

geweest
20:00
zaal open
20:30
aanvang
23:15
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 7 februari 2020

Finale Comedy Talent Award 2020

Stand-up comedywedstrijd door het Utrecht International Comedy Festival

geweest

De Comedy Talent Award, oftewel de grootste stand-up comedywedstrijd van Nederland, is aan het hoogtepunt toe: de finale. En om die extra speciaal te maken voor de deelnemers vindt die dit jaar plaats in de Cloud Nine van TivoliVredenburg.

Al jarenlang is de Comedy Talent Award dé manier voor beginnende stand-up comedians om zichzelf in de kijker te spelen bij het publiek en hun professionele collega's. De twee winnaars van de jury- en de publieksprijs mogen namelijk spelen op het allergrootste stand-up comedyfestival van Nederland: het Utrecht International Comedy Festival op 6 en 7 maart 2020 in TivoliVredenburg.

De finalisten hebben de chaotische audities en de halve finales overleefd, zijn door ervaren comedians getraind, hebben geworkshopt tot ze een ons wogen, en gaan het op vrijdag 7 februari laten zien in TivoliVredenburg. Spanning, zenuwen en goede grappen: je ziet het allemaal bij een avondje Comedy Talent Award!

De Comedy Talent Award (CTA) is een initiatief van het Utrecht International Comedy Festival (UICF) om talentvolle stand-up comedians de kans te geven om door te breken naar dat volgende niveau. Daarom zit er aan deelname aan de CTA ook een uitgebreid traject van begeleiding, training en workshops vast. En dat werkt, want oud-winnaars als Marco Lopes, Tobi Kooiman, Odette van der Molen en Pieter van Breevoort zijn inmiddels vaste namen op het stand-up comedy circuit.