vrijdag 25 juni 2021

Figgie

EP releaseshow Utrechtse indiepopband

Check ons

INDIEPROGRAMMA

19:30
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
vrijdag 25 juni 2021

Figgie

EP releaseshow Utrechtse indiepopband

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. Eerder waren dit twee shows op één avond, deze zijn samengevoegd waardoor de tijden op je ticket kunnen afwijken van de nieuwe tijden. 

De Nederlandstalige indiepopband Figgie combineert een speels karakter met een uitgesproken artistieke visie en doe-het-zelf mentaliteit. Geïnspireerd door de internationale indiescene speelden ze op festivals als Noorderslag, Grasnapolsky, Oerol, waarna een eigen clubtour volgde. Nadat in 2019 hun debuutalbum 'Genoeg Houvast' werd geprezen (beste album 3voor12utrecht), brengt de band nu 'Ook Mijn Huis' uit. Voor de opname van deze EP ging de band in lockdown in onze Grote Zaal en integreerden ze de historische galm van de zaal in hun muziek.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.