Fiesta Macumba - TivoliVredenburg
Naar agenda
zaterdag 17 december 2016

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Fiesta Macumba

11,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

aanvang
23:00
zaal open
23:00
eindtijd
04:00
leeftijd
18+
fiestamusica latinaronda

Dat Utrecht van Latijns-Amerikaanse muziek houdt, daar kunnen we niet meer omheen. Met uitverkochte edities van Fiesta Macumba in de Pandora is dan ook het tijd voor een upgrade: op zaterdag 17 december gaat het los in de Ronda! Meer dansruimte, meer tropische verwennerij, meer fiesta!

Fiesta Macumba maakt al jaren het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu! De Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: merengue, reggaeton, pachanga, cumbia, dancehall, kuduro, tropical bass, salsa, latin hiphop, afro… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

 

Fiesta Macumba is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

vr 23 feb 2018

Zwarte Koffie

za 21 apr 2018

Wasserette (locatie: De Helling)

vr 2 mrt 2018

Tante Joke Karaoke Band

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord