Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

The Vices
Son Mieux

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Fieldlab x 3FM Awards

met o.a. live optredens van Son Mieux en The Vices

Geweest

Dit evenement is ook te bekijken via een livestream. Kijk hier voor meer informatie.

Wetenschappelijk experiment

Bezoekers kunnen de 3FM Awards bijwonen omdat het programma onderdeel is van een wetenschappelijk experiment en daarom verbonden is aan een aantal voorwaarden. Zo wordt om een actieve medewerking gevraagd in diverse onderzoeken en handelingen rondom het evenement en moet iedereen op de dag van het event via een sneltest negatief getest zijn. Klik hier voor de voorwaarden, meer informatie vind je via de FAQ waar je ook vragen kan stellen.

De sneltest vooraf moet op de dag van de show zijn afgenomen op donderdag 15 april. De test achteraf dien je 5 dagen na de show af te laten nemen op dinsdag 20 april.

De inlooptijd verschilt per persoon, deze vind je in de Close App.

Eten en drinken

Er is een divers aanbod van eten aanwezig, met ook ruime keuze tussen verschillende vega en vegan opties. Denk aan friet met bijvoorbeeld rengdang of pulled jackfruit, maar ook burgers, boa buns, bibimbap, sushi, nacho's, tortilla's, Libanees brood, etc. Naast ons standaard drank assortiment zijn er ook cocktails verkrijgbaar zoals de Moscow Mule en Floradora!

3FM Awards

De 3FM Awards zijn terug! Op donderdag 15 april worden de prijzen uitgereikt tijdens een liveshow vanuit onze Grote Zaal. De presentatie is in handen van 3FM-dj's Timur Perlin, Eva Koreman en Sander Hoogendoorn.

Line-up Awardshow

Chef’Special met het Metropole Orkest, Krezip, DI-RECT, Nana Adjoa en 3FM Talent Froukje geven een uniek optreden via opgenomen beelden die het publiek op schermen kan zien. Live-concerten worden verzorgd door Son Mieux en The Vices.

Genomineerden

Beste Artiest: Danny Vera, Duncan Laurence, Eefje de Visser, Snelle en Typhoon

Beste Samenwerking: Akwasi & Typhoon & Fresku - ‘Je Bent Nodig’, Armin van Buuren & Duncan Laurence - ‘Feel Something’, S10 feat. GIAN - ‘Wat Ze Willen’, Snelle & Maan - ‘Blijven Slapen’ en Snelle & Ronnie Flex - ‘In De Schuur’

Beste Album: Chef’Special - Unfold, Eefje de Visser - Bitterzoet, Nana Adjoa - Big Dreaming Ants, S10 - Vlinders en Typhoon - Lichthuis

3FM Talent: Froukje, Goldband, Joya Mooi, Nick Klyne en The Vices

Beste Groep: Chef’Special, DI-RECT, Krezip, Son Mieux en Wies