Aanvang
Uitvoerenden

met o.a. Ladamai, Het Zeedijkkoor, Popkoor Allround, "We willen zo graag", Vrouwenkoor refreshSing

Locatie
Cloud Nine

Festival van het Nederlandse Lied

Geweest

Ook dit jaar weer wordt door het Utrechtse smartlappenkoor Grachtensmart in samenwerking met TivoliVredenburg het Festival van het Nederlandse Lied georganiseerd.

Dit jaar zal het festijn op zaterdag 21 september van 12 uur in de middag tot ongeveer 22 uur plaatsvinden. Het is alweer de 26e keer dat een groot aantal koren hun Nederlandstalige repertoire ten gehore zullen brengen. Bekende en onbekende liedjes, meezingers en mooie luisterliedjes.

Koren die acapella zingen en koren die begeleid worden door piano, accordeon of gitaar. Er is voor iedereen wel iets bij! De koren zingen allemaal 20 minuten, het is dus een zeer afwisselend programma. Tijdens de optredens zal ieder koor het mooiste van zichzelf laten horen en zorgen de technici van TivoliVredenburg zoals gewoonlijk dat alles goed versterkt en mooi uitgelicht wordt.

Net als de afgelopen jaren wordt het Festival van het Nederlandse Lied geopend door Ladamai en beëindigd door Grachtensmart. Gedurende de dag zullen er een of meerdere meezingblokken verzorgd worden waardoor ook het publiek zich van de beste kant kan laten horen.