zondag 1 mei 2022

Fernando Lameirinhas

Melody Man

14:00
zaal open
15:00
aanvang
17:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
zondag 1 mei 2022

Fernando Lameirinhas

Melody Man

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van 17 mei 2020 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

Na een mooie en bewogen carrière van 57 jaar, neemt de Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas afscheid met het theaterconcert Melody Man.
De muziek van Fernando is rijk en rijp: in zijn leven heeft hij zich uiteenlopende genres eigen gemaakt en met talloze coryfeeën gespeeld. Melodie is de rode draad in zijn liedjes. Fernando: ‘Als ik een tekst schrijf, dan hoor ik daar direct twee of drie melodieën bij. Waar anderen foto’s maken om herinneringen te verzamelen, creëer ik melodieën. Elk liedje in mijn carrière roept een gebeurtenis uit mijn leven op.’ Uiteraard reist ook dit keer broer en muzikaal zielsverwant Antonio Lameirinhas met hem mee. En afwisselend pianist Juan Pablo Dobal, gitarist Daniel Moraes en/of Udo Demandt op percussie en drums begeleiden hen.

Nog eenmaal speelt Fernando fado op zijn manier, mét hart en ziel.