Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Volwassene
Volwassene
€ 13,-
Kind
Kind (t/m 18 jaar)
€ 10,-
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Myrthe van der Vuurst de Vries spel, zang
Chieko Donker Duyvis cello
Simon Velthuis cello
Eric Robillard percussie
Kiki Jaski regie en concept
Jan Groenteman muziek

Locatie
Hertz
Extra informatie
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Over de makers

Familie Vermi-celli is een coproductie van Theater Jaski en Cello Biënnale Amsterdam.

Theater Jaski
Theater Jaski is het jeugdtheatergezelschap van regisseur/schrijver Kiki Jaski en liedjesschrijver Jan Groenteman. Het gezelschap kenmerkt zich door bijzondere muzikale samenwerkingen tussen topmusici en acteurs, met pakkende nieuwe liedjes en verhalen vol fantasie waar kinderen en volwassenen zich in herkennen. 

Cello Biënnale Amsterdam
De Cello Biënnale Amsterdam is een tien dagen durend internationaal muziekfestival rondom de cello. Met meer dan 100 evenementen in alle ruimtes van het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Bimhuis is de Cello Biënnale Amsterdam de ontmoetingsplaats en bron van inspiratie voor cellisten en muziekliefhebbers uit de hele wereld.

Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 5 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Familie Vermi-Celli (5+)

muzikale roadtrip over aanpassen en jezelf zijn

v.a. € 10,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Wat doe je als je een vreemde eend in de bijt of het zwarte schaap van de familie bent? Aanpassen of niet? Valentina lost het op en gaat op zoek naar een Best Friend Forever. Ze gaat op reis en ontmoet onderweg verschillende Goeroes van het Gevoel. Deze muzikale roadtrip is een coproductie van Theater Jaski en de Cello Biënnale Amsterdam.

In de muziektheatervoorstelling Familie Vermi-Celli deelt zangeres/actrice Myrthe van der Vuurst de Vries het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Met nieuwe aanstekelijke liedjes van Jan Groenteman en klassiek cellorepertoire.

Zie ook

De Muziekfabriek (6+)

Humoristische muziekvoorstelling met de vijf rietblazers van Calefax

Liedjes van December (6+)

Een muzikale reis met Jet Berkhout

Sribi Switi (4+)

Een dromerige hiphop dansvoorstelling van Lloyds Company