Bekijk het klassieke seizoen

Meer Kamermuziek Specials
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Werken van Tsjaikovski, Pinkham, Liszt, Berio, Debussy, Sciarrino, Franssens

Uitvoerenden

Peter Kuipers Munneke meteoroloog, verteller
Ralph van Raat piano

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Peter Kuipers Munneke & Ralph van Raat

Pianist en weerman op expeditie

Geweest

De duizelingwekkende wereld achter het weer en de inspiratie die componisten halen uit wolken, seizoenen en regen. Dat zijn de thema’s die NOS-weerman Peter Kuipers Munneke en pianist Ralph van Raat te lijf gaan in een concert over regenbogen, bliksemschichten, sneeuwvlokken en hoge en lage drukgebieden. Een weergaloze avond met werken van Tsjaikovski, Liszt, Berio, Debussy en Fransens.

Peter Kuipers Munneke
Meestal zie je hem slechts enkele minuten aan het eind van het NOS Journaal. Jammer, want weerman en klimaatwetenschapper Peter Kuipers Munneke kan waanzinnig mooi vertellen. Al tien jaar brengt hij bij de NOS het weer in kaart en geeft hij de vooruitzichten door.

Ralph van Raat
Ralph van Raat behoeft al lang geen introductie meer. De Nederlandse pianist met een neus voor bijzonder repertoire en mooie podiumprojecten, geldt internationaal als een van de grote pianisten. Hij werkt graag mee aan voorstellingen die verder gaan dan alleen muziek, zoals dit ‘klankcollege’ over het weer en de klimaatcrisis.