zondag 22 november 2020

Etmaal - Speedy J & Colin Benders

Part 10 / 19:45

check hier alle parts & tijden

volledig programma

19:45
aanvang
21:45
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Speedy J & Colin Benders

Let op: de aanvang, eindtijden en duur van het programma kan worden gewijzigd.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
Colin Benders tegen 3voor12
In eerste instantie dacht ik nog: als niemand ja zegt, speel ik in het ergste geval zelf 24 uur. Dan kunnen mensen kijken hoe ik optreed tot ik dood val. Maar de hele dreamlist heeft gezegd: we doen mee. Nu is het dus vooral puzzelen, 24 uur voelt eigenlijk te kort voor alles wat we willen laten zien.
zondag 22 november 2020

Etmaal - Speedy J & Colin Benders

Part 10 / 19:45

Update 23/09: Vanwege nieuw opgelegde beperkingen zijn de tijden van Etmaal gewijzigd. Etmaal vindt nu plaats op zaterdag 21 november van 12:00 tot 00:00 uur en zondag 22 november van 12:00 tot 00:00 uur. 

Etmaal is een vierentwintig uur durend evenement in TivoliVredenburg, gecureerd door Colin Benders. Tijdens Etmaal vormt Ronda een prikkelende ontdekplek voor ieder die nieuwsgierig is en open staat voor ontdekking, experiment en zeldzame kruisbestuivingen van en door bijzondere muzikanten, producers en bands. 

“We willen bijzondere artiesten bij elkaar brengen en hen de ruimte te geven om te doen wat ze maar willen.” - Colin Benders

Geïnspireerd door de beperkingen van ‘het nieuwe normaal’ wordt Ronda ingericht als intieme ontdekplek. Zo wordt de zaalvloer verhoogd zodat het podium en het publiek één wordt en zorgt lichtkunstenaar Boris Acket - bekend van zijn werk op onder andere DGTL en in De School - voor een indrukwekkende visuele setting. 

Speedy J
De Rotterdamse technoveteraan Speedy J heeft zich de afgelopen tijd in zijn eigen bunker vol elektronische apparatuur. Hieruit is STOOR geboren, een project waarbij het registreren van livesessies met verschillende artiesten centraal staat. Voordat de sessie van start gaat weet niemand exact wat er gaat gebeuren, maar dat een stage vol analoge apparatuur in combinatie met ervaren handen een magische audiovisuele trip oplevert is zeker. Tijdens Etmaal zullen ze samen een exclusieve live set spelen.

Colin Benders

Na het onwaarschijnlijk grote succes dat hij behaalde is Colin Benders een compleet andere weg ingeslagen. De trompettist heeft zich gestort op het hypnotiserende geluid van de modulaire synthesizer. Van polyfonische, harmonieuze stukken tot aan minimale techno: maak je op voor een magische muzikale trip.

 

Ticketinformatie 

Etmaal vindt plaats op zaterdag 21 november 12:00 tot 00:00 en zondag 22 november van 12:00 tot 00:00.  Er zijn 11 verschillende programma’s die elk tussen de 1,5 en 2,5 uur duren voor een capaciteit van 150 bezoekers. De line-up en het blokkenschema worden in een later stadium bekend gemaakt. Kaarten voor ieder programma kosten €23,35 inclusief servicekosten. Er is tevens een passe-partout beschikbaar a €200,- (inclusief servicekosten en ontbijt, lunch en diner voor 1 persoon in Danel). Deze passe-partout is overdraagbaar en beschikbaar via deze pagina. Etmaal zal deels online te volgen zijn aan de hand van livestreams en via het Discord-kanaal van Colin Benders.