Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Saturday [Night] 19.00 – 07.00
Barker (live)
Colin Benders (closing ceremony)
Dasha Rush (dj)
JakoJako (dj)
Rødhåd
SCALPING
Skee Mask
Thrills In +41
…and more to be announced

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
TivoliVredenburg
Attend
Facebook-event

ETMAAL - Rødhåd, Dasha Rush, Barker (live), Colin Benders

Saturday night rave

v.a. € 22,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

ETMAAL is het nieuwe tweeëndertig uur durende festival op 3 en 4 februari 2023, met een hoofdrol voor electronica in de breedste zin van het woord. De volledige rij eerste namen voor ETMAAL 2023: OVERMONO, Barker (live), Blawan, Dasha Rush (dj), Dasha Rush & Schloss Mirabell (live), Hainbach, JakoJako, Vril & Rødhåd present: Out Of Place Artefacts, Rødhåd, SCALPING, Skee Mask, Speedy & Steve, Thrills In +41, TSHA en upsammy. Meer informatie over de line-up vind je hier.

ETMAAL is een uniek tweeëndertig uur durend evenement dat volledig gecureerd en samengesteld is door producer, multi-instrumentalist, componist en eletronica-fanaat Colin Benders. De ontdekkingsreis door TivoliVredenburg gaat binnen dit tijdsbestek langs verschillende zalen, hoeken, parken en pleinen in het pand, waar geen enkel moment een stilte zal vallen.

Binnenkort zullen er meer namen voor ETMAAL bekend worden gemaakt. De passe-partouts voor het evenement, geldig van vrijdagavond tot en met de zaterdagnacht en vroege zondagochtend, zijn nu verkrijgbaar via de ticketknop in dit event.

Ticketinformatie

  • Een Saturday [Day] ticket geeft toegang tot het programma op zaterdag van 07.00 - 19.00.
  • Een Saturday [Night] ticket geeft toegang tot het programma op zaterdag van 19.00 - 07.00.
  • Met een passe-partout heb je toegang tot het programma vanaf vrijdagavond 3 februari 21.00 tot en met zondagochtend 5 februari 07.00.

www.etmaalfestival.nl
www.instagram.com/etmaalfestival

Zie ook

ETMAAL - Overmono, TSHA, Blawan, Colin Benders

Friday night rave