zaterdag 29 mei 2021

Etmaal - passe-partout

Passe-partout voor beide dagen van Etmaal

€ 200

incl. servicekosten

Uitverkocht
Check hier alle parts tijden

Volledig programma

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
Colin Benders tegen 3voor12
In eerste instantie dacht ik nog: als niemand ja zegt, speel ik in het ergste geval zelf 24 uur. Dan kunnen mensen kijken hoe ik optreed tot ik dood val. Maar de hele dreamlist heeft gezegd: we doen mee. Nu is het dus vooral puzzelen, 24 uur voelt eigenlijk te kort voor alles wat we willen laten zien.
zaterdag 29 mei 2021

Etmaal - passe-partout

Passe-partout voor beide dagen van Etmaal

€ 200

incl. servicekosten

Uitverkocht

Op de pagina kan je een passe-partout kopen voor het volledige 24-uurs programma van Etmaal. Tickets voor individueel programma zijn beschikbaar via de overzichtspagina.

Etmaal is een vierentwintig uur durend evenement in TivoliVredenburg, gecureerd door Colin Benders. Tijdens Etmaal vormt Ronda een prikkelende ontdekplek voor ieder die nieuwsgierig is en open staat voor ontdekking, experiment en zeldzame kruisbestuivingen van en door bijzondere muzikanten, producers en bands. 

“We willen bijzondere artiesten bij elkaar brengen en hen de ruimte te geven om te doen wat ze maar willen.” - Colin Benders

Geïnspireerd door de beperkingen van ‘het nieuwe normaal’ wordt Ronda ingericht als intieme ontdekplek. Zo wordt de zaalvloer verhoogd zodat het podium en het publiek één wordt en zorgt lichtkunstenaar Boris Ackett - bekend van zijn werk voor onder andere DGTL en De School - voor een indrukwekkende visuele setting.  

Ticketinformatie

Etmaal vindt plaats op zaterdag 29 & zondag 30 mei. Er zijn 10 verschillende programma’s die elk tussen de 1,5 en 2,5 uur duren voor een capaciteit van 150 bezoekers. Kaarten voor ieder programma kosten €23,35 inclusief servicekosten. Er is tevens een passe-partout beschikbaar a €200,- (inclusief servicekosten en ontbijt, lunch en diner voor 1 persoon in Danel). Deze passe-partout is overdraagbaar en beschikbaar via deze pagina. Etmaal zal deels online te volgen zijn aan de hand van livestreams en via het Discord-kanaal van Colin Benders.