zaterdag 29 mei 2021

Etmaal - Modulation

Part 1 / 12:00

check hier alle parts & tijden

volledig programma

programma

Modulation:

Dirge Secil Kuran
Cengiz Arslanpay
Roel Weerdenburg
Allert Aalders

Let op: de aanvang, eindtijden en duur van het programma kan worden gewijzigd.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
Colin Benders tegen 3voor12
In eerste instantie dacht ik nog: als niemand ja zegt, speel ik in het ergste geval zelf 24 uur. Dan kunnen mensen kijken hoe ik optreed tot ik dood val. Maar de hele dreamlist heeft gezegd: we doen mee. Nu is het dus vooral puzzelen, 24 uur voelt eigenlijk te kort voor alles wat we willen laten zien.
zaterdag 29 mei 2021

Etmaal - Modulation

Part 1 / 12:00

Etmaal is een vierentwintig uur durend evenement in TivoliVredenburg, gecureerd door Colin Benders. Tijdens Etmaal vormt Ronda een prikkelende ontdekplek voor ieder die nieuwsgierig is en open staat voor ontdekking, experiment en zeldzame kruisbestuivingen van en door bijzondere muzikanten, producers en bands. 

“We willen bijzondere artiesten bij elkaar brengen en hen de ruimte te geven om te doen wat ze maar willen.” - Colin Benders

Geïnspireerd door de beperkingen van ‘het nieuwe normaal’ wordt Ronda ingericht als intieme ontdekplek. Zo wordt de zaalvloer verhoogd zodat het podium en het publiek één wordt en zorgt lichtkunstenaar Boris Acket - bekend van zijn werk op onder andere DGTL en in De School - voor een indrukwekkende visuele setting. 

Modulation
Sinds 2015 organiseert Sonar Traffic een avond met elektronische muziek, gericht op modulaire synthesizer-optredens in een zeer intieme setting in Kytopia. Het doel van deze avonden zijn om de vele verschillende geluiden van modulaire synth-artiesten te laten zien en elektronische muziek voor iedereen. Geen set is hetzelfde en Modulation wil een toegankelijk evenement zijn voor luisteraars, voor enthousiastelingen, voor nieuwsgierigen en ook voor uitvoerders.

Line-up
Dirge Secil Kuran
Cengiz Arslanpay
Roel Weerdenburg
Allert Aalders

Ticketinformatie

Etmaal vindt plaats op zaterdag 29 & zondag 30 mei. Er zijn 10 verschillende programma’s die elk tussen de 1,5 en 2,5 uur duren voor een capaciteit van 150 bezoekers. Kaarten voor ieder programma kosten €23,35 inclusief servicekosten. Er is tevens een passe-partout beschikbaar a €200,- (inclusief servicekosten en ontbijt, lunch en diner voor 1 persoon in Danel). Deze passe-partout is overdraagbaar en beschikbaar via deze pagina. Etmaal zal deels online te volgen zijn aan de hand van livestreams en via het Discord-kanaal van Colin Benders.

Veilig en relaxt naar TivoliVredenburg

Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.