zondag 20 februari 2022

Eric Vloeimans & Frank Woeste Quartet

Concert gaat door | Pocket Rhapsody

14:15
zaal open
15:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

Ongeplaceerd
€ 26,-
€ 21,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Eric Vloeimans trompet
Frank Woeste piano
Julien Herne bas
Stéphane Galland drums

locatie
zondag 20 februari 2022

Eric Vloeimans & Frank Woeste Quartet

Concert gaat door | Pocket Rhapsody

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. Hiervoor zijn de nodige aanpassingen getroffen. Voor meer informatie kun je hier terecht. 

In de opnameserie ‘The Libretto Dialogues’ nodigt pianist Frank Woeste collega-musici uit om zonder enige vorm van voorbereiding een van zijn composities te spelen. Het resultaat legt hij direct vast zonder nabewerking. Zo wil hij, naar eigen zeggen, de magie van het moment behouden. Bij een van deze opnames was Eric Vloeimans te gast, wat resulteerde in een langdurige samenwerking. Tijdens dit concert staat Woestes album Pocket Rhapsody centraal. Het duo wordt bijgestaan door het vaste trio van Woeste met Julien Herne op bas en Stéphane Galland achter het drumstel.

Coronatoegangsbewijs en ID 
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Dit geldt voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina. 

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van 6 juni 2021 naar de bovenstaande datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.