dinsdag 10 november 2020

Eric Vaarzon Morel

Wordt verplaatst

€ 19,50

incl. servicekosten

Uitverkocht
19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
dinsdag 10 november 2020

Eric Vaarzon Morel

Wordt verplaatst

€ 19,50

incl. servicekosten

Uitverkocht
Dit concert kan door de coronamaatregelen niet doorgaan zoals het oorspronkelijk bedacht is. Het is mogelijk dat het concert doorgaat, maar op kleine schaal of in aangepaste vorm. Mogelijk moeten we opzoek naar een nieuwe datum. Als het echt niet anders kan wordt het concert geannuleerd. Dit uitzoeken kost tijd. Zodra we een oplossing hebben gevonden, worden de ticketkopers op de hoogte gebracht en wordt de status van het concert op onze website aangepast. Bedankt voor je begrip.

De gelauwerde Nederlandse gitarist Eric Vaarzon Morel brengt een ode aan zijn grote Spaanse voorbeeld Paco de Lucía, de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden. In 2014 overleed Paco de Lucía en die avond speelde Vaarzon Morel in een indrukwekkend item bij De Wereld Draait Door live mee met Paco op een groot scherm. Dat kunststukje gaat hij tijdens deze tribute-avond aan de Jimi Hendrix van de flamenco ook doen – op vijf verschillende gitaren. Verwacht een warmbloedig gitaarconcert, recht uit het hart. …El llanto de la guitarra empieza/De roep van de gitaar begint... Al Ataque!

Dit is het verplaatste concert van woensdag 22 april, naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Vanwege de omvang van ons programma kan het enige tijd duren voordat je deze e-mail ontvangt. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.