Bekijk alle podcasts

NPO Podcastevent
Aanvang
Locatie
Club Nine

Eerst dit

Dagelijkse bijbelpodcast van EO en IZB - NPO Podcastevent

Geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Welke wijsheid kunnen de eeuwenoude Bijbelverhalen ons moderne mensen bieden? In deze sessie met de Utrechtse dominee en spreker van Eerst dit Dirk de Bree, staat het verhaal van de Verloren Zoon (uit Lukas 15 als je het alvast in de Bijbel wil lezen) centraal. 

We luisteren naar het Bijbelverhaal, Dirk deelt een aantal inzichten en vervolgens gaan we erover in gesprek met elkaar. Op basis van jullie input en reflectie, laten we dit oude verhaal en de toepassing ervan opnieuw klinken in de tijd van nu. Je zult zien: het is heel actueel! Het gaat niet over religieuze dogma’s, maar over diep menselijke motieven en verlangens.

Eerst Dit is een dagelijkse bijbelpodcast van EO en IZB voor thuis of onderweg. Elke dag 7 minuten bijbellezing en overdenking. Luisteren helpt je om in je drukke leven te groeien in geloof in God en het volgen van Jezus.

Let op: om aanwezig te zijn bij een podcast moet je een kaartje kopen. Kaartjes voor een enkele podcast kosten €5 en zijn inclusief één consumptie.